Få fri fragt ved køb fra 599 kr.

Om os


Om By Löwenstein:

By Löwenstein er en virksomhed med mange års designhistorie i ryggen. Bag virksomheden står designer og formgiver Ulrick Löwenstein, der har en baggrund som designer af produkter for Bang & Olufsen, Gaggenau og Jacob Jensen. I januar 2016 indgik Ulrick Löwenstein et samarbejde med en erfaren forretningsmand og investor, der sikrer et solidt økonomisk og driftsmæssigt grundlag for virksomheden.

By Löwensteins grundlæggende filosofi udspringer af visionen om at skabe oplevelser og glæde gennem design – en vision, der følges i nuværende og kommende kollektioner. Designet understøttes af et velovervejet materialevalg og en bevidsthed omkring præsentation og indpakning, der henvender sig til den kræsne, designbevidste forbruger. På den måde ønsker By Löwenstein at skabe en komplet brugeroplevelse – fra køb til udpakning og brug.

Shark:

​Shark serien er inspirret fra den ikoniske hajfinne. Stellet er bevidst holdt i den kridhvide tone for at fungere som et lærred, så råvarernes farve kommer til sin ret. Seriens flotte kurver og forløb bliver forstærket når de bliver fyldt med farverige ingredienser, som feks. en frisk sommersalat, dampende rødkål, eller kolde jordbær.
Formen gør det interessante at der er 3 forskellige måde at vende porcelænet på hvilket giver 3 udtryksformer. Du kan med andre ord lege med porcelænet.
Samtidigt er det for designeren, en reflektion på bæredygtighed i vores madkultur, i håb om at den udfordrende opdækning vil sætte tanker igang om maden man dækker op til. 

Shark er produceret på en af de fineste fabrikker i Europa som, udover at levere den absolutte højste kvalitet i porcelæn, også har stort fokus på reducering af energiforbrug, genandvendelse og bæredygtige arbejdsforhold.